Firma Bilgileri

Marka Adı: Doyuyo
Adres: Altayçeşme Mah. Öz Sk. Gold Plaza No:19 D:25/28 34843 Maltepe/İstanbul
Yurtiçi Şube Sayısı: 40
Yurtdışı Şube Sayısı : 1

Firma Yetkilisi

Selahattin Bozkaya
Telefon: +902165044061
E-Posta: [email protected]

Franchise Yetkilisi

Selahattin Bozkaya
Telefon: +902165044061
E-Posta: [email protected]

İnternet Sitesi

DOYUYO HAKKINDA

Doyuyo, kapsamlı bir hazırlık ve AR-GE sürecinin ardından Pardo Food çatı markası altında, 2019 yılında Özdilek Park İstanbul’da ilk şubesi ile hizmet vermeye başladı. Yeme içme alanındaki geçmiş deneyimleri ile hızlı büyümeye olanak sağlayan dinamik bir alt yapıya sahip olan Doyuyo, ilk 3 ayda 10 şubeye ulaştı. Dünyanın farklı bölgelerinde sevilen kızarmış tavuk lezzetini üst kalite hammadde önceliğinden feragat etmeden gurme marinasyon teknikleri ve özgün baharat karışımlarıyla hazırlayan Doyuyo çıtır kızarmış tavuk menüleri ile kısa sürede müdavimlerini edindi.
Baby filetodan hazırlanan, 12 saat marine edildikten sonra kendi üretimi kaplaması ile kaplanıp baharatlandıktan sonra çıtır çıtır kızartılan Tenders, nefis tadını bütünleyen gurme soslar ve beraberindeki pesto cheddar fusulli, coleslaw salata ve kızarmış patatesten oluşan menüsüyle bir lezzet efsanesine dönüştü.

Açıldığı günden itibaren food court konseptlerinden farklı bir yere konumlanan Doyuyo, iyi hammadde, mükemmel sunum ve benzersiz lezzet felsefesi ile fast food kategorisinin dışına çıktı. Restoranlarını fast casual konseptte, rahat, sıcak ve özgün mekanlar olarak tasarlamaya özen gösteren Doyuyo, a la carte menü ve masaya servis hizmeti ile müşterileri için sadece iyi yemek değil iyi bir deneyim ortamı sundu.

Bugün 34 şubesi ile Türkiye’nin farklı noktalarında müşterileriyle buluşan marka, 2025 yılına kadar 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.